Szolgáltatások

Szolgáltatások

 • Webáruházak

  Webáruházak, webshopok, online áruházakTermékeinek egyik leghatékonyabb értékesítési módja saját webáruházon keresztül történő értékesítés. Ez a költséghatékony megoldás megfelelő előkészület után, kevesebb munkával több vevőt, ezáltal több profitot hozhat vállalkozásának. Kezdeti költségeit csökkentheti, ha a webáruházat nem megveszi, hanem bérli (webáruház bérlés).

 • Keresőoptimalizálás

  Keresőoptimalizálás, seo, search engine optimizationKulcsszerepet tölt be a weboldal tervezésénél a kereső-optimalizálás: fontos új weboldal készítésénél, illetve érdemes lehet egy már meglévő oldalt is kereső-optimalizálttá tenni. Segítünk, és iránymutatást adunk, Önnel közösen meghatározzuk az elérendő célokat, meghatározzuk a kulcsszavakat, amik köré építhejtük a weboldalt.

 • CSS/XHTML kódolás

  CSS, XHMTL, HTML5 kódolásAmennyiben már rendelkezik kész designtervvel, akkor kód formába öntjük, úgy, hogy megfeleljen minden azt a mai standard-eknek megfelelő elvárásnak. Az oldalakat a mindenkor érvényben lévő szabványok szerint épíjük fel, legyen az akár CSS2, CSS3, XHTML, HTML5 nyelven. A különböző animációk elkészítéséhez jQuery javascript könyvtárat (library-t) használjuk.

 • Microsite, weboldal

  Microsite-ok, weboldalak, honlapokBevált gyakorlat, hogy  a cégek egyes termékeiknek egy külön weboldalt hoznak létre - akár saját domainnel -, hogy a célközönség közvetlenül elérhesse megjeleníteni kívánt tartalmat. Erre (is) jó a microsite, melynek lényege, hogy rövid, de lényegre törő szövegekkel, megfelelően struktúrált oldallal, a fontos dolgokat kiemelve jelenítsük meg mondanivalónkat.

 • Design, webdesign

  Webdesign, designHa már meg van az elképzelés, csak "digitális" ruhába kellene öltöztetni, akkor ebben is segítünk. Rövid beszélgetés után az Ön iránymutatásai alapján javaslatot teszünk weboldal külalakjára - vázlatosan -, majd ha egyeznek elképzeléseink, akkor kollégáink ez elkészítik a már teljes designtervet, amiből pixelpontosan elkészíthető a weboldal (X)HTML szerkezete.

 • Névjegy, brossúra

  Brossúra, névjegy, szórólapAz online megjelenés mellett hangsúlyt kell fektetni a nyomtatott megjelenésre is. Névjegykártyák, brossúrák, szórólapok, termékkatalógusok mind összhangban kell legyenek egymással, ezzel is erőt, magabiztosságot sugározva partnerei felé. Tanácsot adunk, segítünk, megtervezzük, és akár ki is vitelezzük a cégprofillal hangsúlyban lévő megjelenést.

Szolgáltatások

Cégünk vállalja induló vállalkozások arculatainka megtervezését, kivitelezését, létező vállalatok arculatfrissítését, tanácsadástól a megvalósításig.

Portfólió

Webdesign tervek, weboldalak, microsite webáruházak, nyomdai anyagok, névjegykártyák, szórólapok, levélsablonok tervezése az Ön iránymutatásai alapján.

Rólunk

Kollégáink kreativitása határtalan legyen szó a weboldalaktól kezdve, a nyomtatott megjelenésen át, akár termék-image, brand kialakításig.

Minden jog fenntartva 2010, icreativo design
icreatvio design, Budapest, Hungary

Valid XHTML 1.0 Transitional

Kezdőlap § Szolgátlatások § Referenciák § Kapcsolat
E-mail: info {kukac} icreativo {pont} hu